Am varicela « Sby.ro
Categoria: Eu

carantina

Mda, in acasta dimineata am fost diagnosticat cu varicela…. this sucks big time!

Nu imi dau seama de unde sau de la cine am luat-o. Nu credeam ca la 31 de ani mai fac daca nu am facut cand eram mic, dar uite ca nu esti niciodata prea batran pentru varicela :)

Ieri aveam o stare de lene si ma durea un pic capul, imi aparuse o “bubita” mica pe mana, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi varicela, nici nu m-am gandit prea mult.

Cand m-am trezit acum de dimineata mi-am dat seama ca e ceva in neregula, aveam ceva mai multe bubite, inclusiv pe fata, asa ca am sunat la salvare sa imi comfirme suspiciunile.

Au venit, mi-au confirmat si cam atat, nu sunt prea multe de facut in aceasta situatie. Trebuie sa stau indoors minim 10 zile…. mi-au dat o pudra, o crema mentolata si un medicament care sa imi grabeasca evolutia bubitelor.

Acum sunt consemnat in casa, this sucks….. voi ce faceti ?  :)

13 comentarii

 1. VladM3 says:

  :( Sanatate MAXIMA!!!

 2. Cristi Popa says:

  Cum nu ne-am mai auzit de ceva vreme am intrat aici sa vad ce mai faci si imi pare rau sa aud de carantina la care esti supus. :( Iti doresc recuperare rapida si fara semne. Stop scratchin’! :)

 3. Ionut says:

  offfff… NU TE SCARPINA!!!

 4. Ovidiu says:

  Nu iti fac griji,o data ce treci de ea nu va mai revenii deloc.In primul si in primul rand trebuie sa ai grija sa nu iesi afara din casa,sa nu aerisesti mult.sa nu ai contact cu aerul fiindca boala se hraneste cu oxigen intre ” ” spus.Stai in pat,nu fa sport deloc, alimentatia trebuie si ea aleasa corect + multe lichide. Un alt lucru e sa nu le scarpini indiferent cat ar fi de enervante pe parcursul zilei si al noptii caci iti raman semne PE VIATA.Cel putin la mine asa sunt.,sa nu intri in contact cu lumea externa,fara musafiri sau altii de genu.Oricum boala se transmite prin cale aeriana asa ca si familia ta e predispusa sa o faca,sau daca au facut-o norocul lor. Baie nu fa deloc,sau dus doar asa strictul necesar,caci apa contine oxigen si ea…ma rog vezi tu.Si sa te mentii curat pe parcursul a 3-4 saptamani cat va tine boala.Insanatosire grabnica.

 5. Marina says:

  pfff Sebi…. chiar ma intrebam de ce nu esti la birou :p. Nu mai stiu daca am avut varicela in copilarie, asa ca stau cu emotii. Daca atunci cand te intorci tu, eu nu sunt… sa stii de ce :)

 6. Artanu' says:

  Artaneeee…ce facusi bre ? Vezi daca iti place sa copilaresti ?? Faci si din bolile copilariei !!! Insanatosire grabnica !

 7. criserb says:

  Sa te faci bine man, cat mai repede si nu te scarpina!

 8. cristi says:

  uff… trece, trece :) vezi partea plina a paharului, poti sa te odihnesti un pic, sa recuperezi niste filme, un pic de online, chestii pt. care nu aveai timp :P

  btw, the package is on its way.. :P

 9. Dan says:

  Ouch! grija mare la scarpinat! trece repede, baga filme/seriale la greu!

 10. Sally says:

  nu esti singur, eu azi am fost diagnosticata cu rubeola :D de vineri seara au inceput sa’mi iasa bubite pe piele iar pana azi am ajuns sa fiu plina :p Multa sanatate si “odihna” placuta

 11. Artanu' says:

  N-avem puteri şi chip de-acum
  Să mai trăim cerşind mereu,
  Că prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stăpâni luaţi din drum!
  Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
  Să vrem noi sânge, nu pământ!
  Când nu vom mai putea răbda,
  Când foamea ne va răscula,
  Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
  Nici în mormânt!

 12. octavian says:

  deja ma mananca toata pielea… sanatate!

 13. Adi says:

  Primele 3 zile sunt mai grele. Sunt sigura ca o sa treci cu bine peste.
  Sanatate!

Comenteaza

*