Cat va costa noul iphone 4 « Sby.ro

Dupa ce am postat ca am sa imi iau noul iPhone 4, m-au sunat diversi prieteni cerand sa le aduc si lor. VladM3 mi-a dat ideea sa scriu un post cu pretul corect al iPhone-ului. Nu de alta, dar toti au crezut ca noul iPhone costa 300 usd, mai mult de atat, VladM3 chiar vroia sa vina sa imi aduca banii de ieri :) )))1

De ieri a disparut iPhone-ul 4 de pe site-ul Apple, ma refer la planurile tarifare si pretul noului iPhone 4.

Am sa va dau exemplu la iPhone-ul 3GS de pe site-ul Apple in State.

iPhone 3GS in State costa:

  • $149 cel de 16GB (alb sau negru)
  • $199 cel de 32GB (alb sau negru)221

Preturile de $149 si $199 sunt DOAR in cazul in care se face abonament AT&T, abonament care poate fi facut DOAR de catre cei care au domiciliu sau resedinta in State.

Daca citim “the fine print”, print care este pe aceeasi pagina, la sfarsit,  cu preturile de abonament, print pe care nu prea il citeste nimeni, constatam ca iPhone 3GS “la liber”, never blocked (neblocat in nici o retea), costa:

  • $599 cel de 16GB (alb sau negru)
  • $699 cel de 32GB (alb sau negru)

untitled1

Peste cateva zile (4 mai exact) vor aparea din nou preturile pe site-ul Apple pentru iPhone 4 si o sa vedeti exact ce si cum.

Eu nu mai tin minte exact ce era la abonament, dar stiu sigur ca era mai mult de $149 si $199, dar cu siguranta va spun ca iPhone 4 “la liber”, cel de 32GB era fie $699, fie $799, nu mai tin minte exact, dar sigur asta e unul  din preturile pe care  le-am vazut la cel de 32GB.

Eu am sa il iau la liber din 2 considerente:

  1. Nu am resedinta sau domiciliu in State, si chiar daca as avea, vine blocat pe AT&T
  2. Fiind noul OS iOS4, nu stiu daca pana luna viitoare se va gasi o metoda de a face  jailbreak, si atunci prefer sa stiu ca este varianta “neverlocked” si va merge in RO (dupa ce tai cartela, nu de alta, dar la noi inca nu exista mini-sim ci doar sim normal).