Program magazin unirea shopping center « Sby.ro

Program magazin unirea

Nu am sa inteleg niciodata de ce la noi in Romania nimeni nu respecta programul de functionare al unui magazin / centru comercial… WTF?

Aseara am vrut neaparat sa ajung in Unirea Shopping Center sa imi cumpar ceva. Am iesit sa mancam, ne-am plimbat un pic prin parc, si am zis sa plecam mai repede din parc sa prindem magazinul deschis.

Programul magazinului Unirea este afisat peste tot, mai exact de la 09:00 la 22:00. Noi am ajuns in Unirea la 21:40, adica cu 20 de minute inainte de ora inchiderii, doar ca odata ajunsi acolo, am constatat ca absolut toate magazinele erau inchise…. WTF?!?! Pai ori e programul pana la ora 22:00 ori nu, de ce nu scrie pana la 21:30 sau 21:00?

Numai la noi am vazut ca se practica chestia asta; odata am patit ceva similar la GIMA din mall-ul Vitan, era cu vreo 15 minute inainte de ora 22:00, vroiam sa intru sa cumpar un suc si inca cateva maruntisuri, si am fost oprit sa intru in magazin, ca vezi-Doamne se face casa si se inchide… i-am zis aluia atunci: ”prietene, ce scrie la voi la program?? 10:00 – 22:00, corect? Asta inseamna ca tu servesti publicul intre acele ore”. El nu si nu, ca au inchis. Nu am sa inteleg asta niciodata, repet, numai la noi am vazut ca se practica asa ceva. Daca te duci chiar la ora deschiderii, clar nu e deschis, iar daca ajungi cu 15 minute dupa ce deschide, sigur spala pe jos sa fac cine mai stie ce si iti zic sa revii. Daca te duci cu 20/30 minute inainte de inchidere, totul e inchis, sau se face casa….